Zeleninové cestoviny so syrovou omáčkou30

Zeleninové cestoviny so syrovou omáčkou

Suroviny

  • Cestoviny
  • napríklad farfalle
  • troška mlieka
  • syr v črievku
  • eidam alebo čedar
  • mrazená zelenina podľa vlastného výberu.

Náročnosť receptu

jednoduchý

64%
Dĺžka prípravy: do 30 min.
počet porcií: 4


Stiahnuť ako PDFVytlačiť ako PDF

Postup

Cestoviny a mrazenú zeleninu uvaríme zvlášť a zlejeme z oboch vodu. Zmiešame. Trošku mlieka zohrejeme, pridáme syr v črievku a nastrúhaný tvrdý syr a roztopíme. Roztopenou zmesou zalejeme cestoviny so zeleninou a podávame.
Zena

Podobné články nájdete v týždenníku Báječná ŽENA

Cennik predplatneho

Tipy a triky do kuchyne

  • Na prípravu šalátov používame vínny alebo ovocný ocot, prípadne bylinkový. Je jemnejší.
  • Živé ryby udržujeme jeden až dva dni vo vani v čistej vode, ktorú často miešame, aby sa lepšie okysličovala. Ryby nekŕmime.
  • Mäso soľte až po opečení na tuku alebo oleji, aby nepúšťalo šťavu.
  • Nikdy neupravujte staré, popučené huby, a v chladničke ich odložte najviac na jeden deň!
  • Na 100 gramov cestovín dáme do hrnca asi jeden liter vody.
Všetky tipy a triky do kuchyne

Podobné recepty

Poradňa