Sladké cestoviny30

Sladké cestoviny

Suroviny

  •  cestoviny
  • strúhanku
  • cukor
  • maslo
  • vodu

Náročnosť receptu

jednoduchý

65%
Dĺžka prípravy: do 30 min.
počet porcií: 4


Stiahnuť ako PDFVytlačiť ako PDF

Postup

 Cestoviny uvaríme vo vriacej osolenej vode. Keď budú uvarené, vylejeme z nich vodu a vsypeme k nim trochu strúhanky a cukor podľa chuti. Pridáme aj roztopené maslo. Všetko spolu premiešame a podávame.
Zena

Podobné články nájdete v týždenníku Báječná ŽENA

Cennik predplatneho

Tipy a triky do kuchyne

  • Pri varení cestovín vodu solíme až keď začne vrieť, rýchlejšie začne vrieť.
  • Ak chcete, aby šampiňóny zostali biele, pokvapkajte ich citrónom.
  • Šalát necháme vždy pred podávaním chvíľu odstáť, aby sa chute ingrediencií prepojili.
  • Pri obaľovaní mäsa pred vyprážaním nakvapkáme do vajíčka trochu oleja, strúhanka sa bude lepšie držať na mäse.
  • Ak potrebujete len niekoľko kvapiek citrónovej šťavy, napichnite citrón vidličkou a vytlačte šťavu.
Všetky tipy a triky do kuchyne

Podobné recepty

Poradňa