Nevada15

Nevada

Suroviny

  • 2 cl bieleho rumu
  • 2 cl broskyňového likéru
  • 2 cl malinového likéru
  • 3 cl ananásovej šťavy
  • 2 cl pomarančovej šťavy
  • 1 cl grenadiny

Náročnosť receptu

jednoduchý

23%
Dĺžka prípravy: do 15 min.
počet porcií: 1


Stiahnuť ako PDFVytlačiť ako PDF

Postup

V šejkri pretrepeme rum, broskyňový a malinový likér, ananásovú a pomarančovú šťavu a kocky ľadu, pridáe grenadinu a nápoj nalejeme do pohára.
Zena

Podobné články nájdete v týždenníku Báječná ŽENA

Cennik predplatneho

Tipy a triky do kuchyne

  • Chcete postrúhať mäkký syr ? Vložte ho na pol hodiny do mrazničky a strúhadlo jemne potrite olivovým olejom. Takto sa vyhnete problému s upchanými dierkami
  • Zelené vňate treba sekať tesne pred pridaním do pokrmov a pridávame ich až do hotových jedál.
  • Čerstvá petržlenová aj iná vňať sa v panelákovom prostredí ťažko udrží čerstvá. Jemne ju posekajme, nasypeme do tvorítka na ľad, potom zalejeme vodou a dajme zmraziť. Kocky bylinkového ľadu vyklopíme z formy, nasypme do vrecúška a uzavrime. Vňate máme pripravené do zásoby a stále budú čerstvé.
  • Ak chcete aby mala káva lahodnejšiu chuť, pridajte do nej trochu vanilkového cukru.
  • Keď vám vadí pach oleja pri vyprážaní, pridajte do oleja nasekanú petržlenovú vňať, čiastočne stmí pach.
Všetky tipy a triky do kuchyne

Podobné recepty

Poradňa