Čaj na vzbudenie chuti do jedenia15

Čaj na vzbudenie chuti do jedenia

Suroviny

  • zemežlč
  • fenikel
  • bedrovník aníz
  • niekoľko kapár

Náročnosť receptu

jednoduchý

75%
Dĺžka prípravy: do 15 min.
počet porcií: 1


Stiahnuť ako PDFVytlačiť ako PDF

Postup

Zo zmesi rovnakých dielov zemežlče, fenikla, bedrovníka anízu a kapár dajte 2 PL do ½ litra vody. Po 1-2 min. varení čaj preceďte, pite ráno a večer po 1 šálke.
Zena

Podobné články nájdete v týždenníku Báječná ŽENA

Cennik predplatneho

Tipy a triky do kuchyne

  • Prihorenú omáčku prelejeme ihneď do čistého kastróla a povaríme s chlebovou kôrkou.
  • Arašidy dlho neuskladňujeme. Obsahujú tuk, ktorý dlhším uskladňovaním žltne a oriešky majú nepríjemnú chuť
  • Aby sa cesto nelepilo, potrite panvicu pred pečením palaciniek rozkrojeným surovým zemiakom.
  • Zelenú petržlenovú vňať uchovajte tak, že ju nadrobno posekáte, vložíte do pohára a premiešate so soľou v pomere 1:4
  • Olej vraj pri vyprážaní nestmavne, ak do panvice vložíte tri-štyri špáradlá.
Všetky tipy a triky do kuchyne

Podobné recepty

Poradňa