Tekvicový koláč

Tekvicový koláč
čas prípravy viac ako .
náročnosť receptu    
počet porcií6
663hodnotení
4z5
Hodnotiť

Ingrediencie

  • 40 dkg tekvice
  • 15 dkg tvrdý syr
  • 15 dkg salámy
  • 3 -5 strúčikov cesnaku
  • 1 cibuľa
  • 3 vajcia
  • 20 dkg polohrubej múky
  • 1 prášok do pečiva
  • mleté čierne korenie
  • soľ
  • vegeta
  • oregano
  • 1 dcl olej

Postup

Tekvicu a tvrdý syr nastrúhame, salámu a cibuľu nakrájame, prelisujeme cesnak a zmiešame. Pridáme ostatné suroviny a všetko spolu premiešame. Hmotu dáme na vymastený a strúhankou vysypaný plech a pečieme 25 minút. Namiesto tekvice môžeme dať cuketu.
Pridaj recept

Tipy a triky do kuchyne

  • Karfiol pred varením namočíme na 10 minút do studenej vody, aby sa vyplavili drobné živočíchy.
  • Strukoviny nesoľte na začiatku varenia, ale iba na konci - rýchlejšie sa uvaria.
  • Zemiaky pri varení v šupe nepopukajú, ak do vody prilejete trochu octu.
  • Ak chcete, aby šampiňóny zostali biele, pokvapkajte ich citrónom.
  • Zeleninu umývame vždy pod tečúcou vodou, aby sa uchovali vitamíny a minerály.
Čítajte viac »

Viac podobných receptov

Medový šalát

Medový šalát

čas prípravydo 30 min.
náročnosť receptu    
Mäsový šalát na hruške

Mäsový šalát na hruške

čas prípravydo 30 min.
náročnosť receptu    
Majonézový šalát s jablkami a orechmi

Majonézový šalát s jablkami a orechmi

čas prípravydo 45 min.
náročnosť receptu    

Aktuálne | Katalóg firiem | Mapy | Doprava | Email | Žena | Magazín | Automix | Lepšie bývanie | Kultúra | Bulvár | Referáty | Blogy | Menu | Počasie | Slovníky | Súťaže | Pohladnice

www.newsandmedia.sk | O nás | Pomoc | Voľné miesta | Kontakty | Centrum.sk

Copyright © 2016 News and Media Holding, a.s. - všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.