Špenátový prívarok s vajcom

Špenátový prívarok s vajcom
čas prípravy do .
náročnosť receptu    
počet porcií2
1162hodnotení
4z5
Hodnotiť

Ingrediencie

  • 1 kocka mrazeného špenátu
  • 1 cibuľa
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 40 g hladkej múky
  • soľ
  • olej
  • vajcia

Postup

Cibuľu nakrájame nadrobno a opražíme na oleji. Pridáme múku a pripravíme zápražku, ktorú zalejeme vodou. Chvíľu necháme variť a pridáme mierne rozmrazený špenát. Povaríme, osolíme, dochutíme cesnakom. Podávame s volskými okami.
Pridaj recept

Tipy a triky do kuchyne

  • Zvädnutá petržlenová vňať bude opäť svieža, ak ju poukladáte na tanier, pokropíte studenou vodou a necháte prikrytú tanierom niekoľko hodín.
  • Cestoviny po uvarení prepláchneme studenou vodou, nebudú klzké.
  • Po vsypaní cestovín vodu privedieme čo najrýchlejšie opäť k varu.
  • Vajcia so škvrnitou škrupinou sú napadnuté plesňou. Ak po ich presvietení uvidíte vo vnútri tmavé škvrny, nepoužívate ich.
  • Ak pri strúhaní chrenu nechceme plakať, dáme ho do mrazničky na 2 hodiny, až potom ho ošúpeme a strúhame.
Čítajte viac »

Viac podobných receptov

Hydinovo-ryžový šalát

Hydinovo-ryžový šalát

čas prípravydo 45 min.
náročnosť receptu    
Cibere

Cibere

čas prípravydo 30 min.
náročnosť receptu    
Zeleninovo - hlivová omáčka

Zeleninovo - hlivová omáčka

čas prípravydo 45 min.
náročnosť receptu    

Aktuálne | Katalóg firiem | Mapy | Doprava | Email | Žena | Magazín | Automix | Lepšie bývanie | Kultúra | Bulvár | Referáty | Blogy | Menu | Počasie | Slovníky | Zľavy | Súťaže | Pohladnice

centrumholdings.sk | O nás | Voľné miesta | Kontakty | Centrum.sk

Copyright © 2015 centrumholdings.sk - všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.