Tipy a triky dobrej gazdinky
Dietníček
Energetická tabuľka

Špenátový prívarok s vajcom

Špenátový prívarok s vajcom
čas prípravy do .
náročnosť receptu    
počet porcií2
770hodnotení
5z5
Hodnotiť

Ingrediencie

  • 1 kocka mrazeného špenátu
  • 1 cibuľa
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 40 g hladkej múky
  • soľ
  • olej
  • vajcia

Postup

Cibuľu nakrájame nadrobno a opražíme na oleji. Pridáme múku a pripravíme zápražku, ktorú zalejeme vodou. Chvíľu necháme variť a pridáme mierne rozmrazený špenát. Povaríme, osolíme, dochutíme cesnakom. Podávame s volskými okami.
Pridaj recept

Tipy a triky do kuchyne

  • Pri varení strukovín môžme do vody pridať sušenú bazalku alebo saturejku, nielenže ich príjemne ochutí ale zmenší aj nadúvanie po ich konzumácii.
  • Keď dáme šalát či zvädnutú zeleninu do vodného roztoku s pridaním Biosmon (zmes minerálnych solí, ktoré dostaneme napr. v lekárni), o chvíľku budú ako čerstvé. Z roztoku vyberieme a necháme odkvapkať.
  • Zelené vňate treba sekať tesne pred pridaním do pokrmov a pridávame ich až do hotových jedál.
  • Ak vložíme do mlieka chrenový list, mlieko neskysne a zostane sladké aj niekoľko dní.
  • Jedlý olej ostane priezračný a riedky, keď do fľaše pridáme štipku soli a dobre pretrepeme
Čítajte viac »

Viac podobných receptov

Hydinovo-ryžový šalát

Hydinovo-ryžový šalát

čas prípravydo 45 min.
náročnosť receptu    
Zemiaky pani pekárky

Zemiaky pani pekárky

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    
Zemiakové lievance

Zemiakové lievance

čas prípravydo 45 min.
náročnosť receptu    
Menu.sk

Aktuálne | Katalóg firiem | Mapy | Doprava | Email | Žena | Magazín | Automix | Lepšie bývanie | Kultúra | Bulvár | Referáty | Blogy | Menu | Počasie | Reality | Slovníky | Zľavy | Súťaže | Pohladnice

centrumholdings.com | O nás | Voľné miesta | Kontakty | Centrum.sk

Copyright © 2014 centrumholdings.com - všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.