Rýchle kokosové rezy

Rýchle kokosové rezy
čas prípravy do .
náročnosť receptu    
počet porcií4
370hodnotení
4z5
Hodnotiť

Ingrediencie

  • 2 vajcia
  • 1 hrnček kryštálového cukru
  • 1 dcl oleja
  • 2 hrnčeky polohrubej múky
  • 1 vanilkový cukor
  • 1 prášok do pečiva
  • 200 g kokosovej múčky
  • 150 g práškového cukru
  • 250 ml šľahačky v škatuľke

Postup

Vajcia, cukor, olej zmiešame, mlieko vymiešame s hrnčekom kokosovej múčky a pridáme k vajciam. Pridáme vanilkový cukor, múku a prášok do pečiva. Zmes nalejeme na plech vyložený papierom. Na surové cesto ešte nasypeme ostatok kokosovej múčky zmiešanej s práškovým cukrom a dáme na 30 minút do rúry vyhriatej na 170 °C. Hotový koláč vyberieme z rúry aešte na horúci vylejeme nevyšľahanú šľahačku. Necháme vychladnúť.
Pridaj recept

Tipy a triky do kuchyne

  • Zelenina sa varí prikrytá, odokrytý sa varí iba špenát, aby nestratil farbu.
  • Strukoviny pred varením namáčame : fazuľu a hrach cca 10 hod, šošovicu 2 – 3 hod, sóju 12 – 15 hod.
  • Ak chcete pri varení použiť suché huby, najskôr ich namočte na 20 až 30 minút do vody, aby zmäkli. Zo 100g sušených húb dostanete približne 500g.
  • Ak nechcete, aby bolo tmavé cesto na mramorovú bábovku suché, pridajte do neho namiesto kakaa orieškovú nátierku, napríklad Nutelu.
  • Pri výrobe sladkej šľahačky pridávame cukor do skoro úplne tuhej šľahačky, inak by cukor čas tuhnutia výrazne predĺžil.
Čítajte viac »

Viac podobných receptov

Klasické palacinky

Klasické palacinky

čas prípravydo 30 min.
náročnosť receptu    
Ryžový nákyp

Ryžový nákyp

čas prípravydo 45 min.
náročnosť receptu    
Sladké raňajky

Sladké raňajky

čas prípravydo 15 min.
náročnosť receptu    

Aktuálne | Katalóg firiem | Mapy | Doprava | Email | Žena | Magazín | Automix | Lepšie bývanie | Kultúra | Bulvár | Referáty | Blogy | Menu | Počasie | Reality | Slovníky | Zľavy | Súťaže | Pohladnice

centrumholdings.com | O nás | Voľné miesta | Kontakty | Centrum.sk

Copyright © 2014 centrumholdings.com - všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.