Rezance na čínsky spôsob

Rezance na čínsky spôsob
čas prípravy viac ako .
náročnosť receptu    
počet porcií3
669hodnotení
4z5
Hodnotiť

Ingrediencie

  • 3 veľké kuracie rezne
  • balíček rezancov
  • malá konzerva bambusových výhonkov
  • mrkva
  • cesnak
  • trio paprík
  • pór
  • sójová omáčka
  • olivový olej
  • korenie
  • zázvor
  • soľ.

Postup

Najprv si prichystáme marinádu: olej zmiešaný so sójovou omáčkou. Kuracie prsia umyjeme, nakrájame na rezance a marinujeme aspoň tri hodiny. Mäsko upečieme na olivovom oleji, prilejeme marinádu, zamiešame. Pridáme pretlačený cesnak, korenie, soľ  a pol lyžičky zázvoru. Rezance uvaríme v osolenej vode. Mrkvu, pór, papriky a výhonky nakrájame, pridáme k mäsu a dusíme. Keď zmäknú, primiešame ich k rezancom a dochutíme sójovou omáčkou.
Pridaj recept

Tipy a triky do kuchyne

  • Údené a presolené ryby stratia slanosť, ak ich necháme hodinu stáť v mlieku a potom umyjeme.
  • Pečenú hydinu zohrievame zabalenú v alobale, aby veľmi nevy­schla. Jednotlivé porcie dobre zabalíme a dáme na plech do rúry zohriať.
  • Mäso z hydiny bude šťavnatejšie, ako ho pred pečením pokvapkáte citrónovou šťavou
  • Mäso naklepávame na navlhčenej doštičke, ktorá potom nesaje šťavu z mäsa.
  • Kožu z klobásy ľahko stiahneme, ak klobásu opláchneme studenou vodou. To isté platí aj pre trvanlivé salámy.
Čítajte viac »

Viac podobných receptov

Mäsová rolka s hríbami

Mäsová rolka s hríbami

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    
Medové kačacie prsia

Medové kačacie prsia

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    
Majoránová pečená kačica

Majoránová pečená kačica

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    

Aktuálne | Katalóg firiem | Mapy | Doprava | Email | Žena | Magazín | Automix | Lepšie bývanie | Kultúra | Bulvár | Referáty | Blogy | Menu | Počasie | Slovníky | Zľavy | Súťaže | Pohladnice

centrumholdings.sk | O nás | Voľné miesta | Kontakty | Centrum.sk

Copyright © 2015 centrumholdings.sk - všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.