Rezance na čínsky spôsob

Rezance na čínsky spôsob
čas prípravy viac ako .
náročnosť receptu    
počet porcií3
601hodnotení
4z5
Hodnotiť

Ingrediencie

  • 3 veľké kuracie rezne
  • balíček rezancov
  • malá konzerva bambusových výhonkov
  • mrkva
  • cesnak
  • trio paprík
  • pór
  • sójová omáčka
  • olivový olej
  • korenie
  • zázvor
  • soľ.

Postup

Najprv si prichystáme marinádu: olej zmiešaný so sójovou omáčkou. Kuracie prsia umyjeme, nakrájame na rezance a marinujeme aspoň tri hodiny. Mäsko upečieme na olivovom oleji, prilejeme marinádu, zamiešame. Pridáme pretlačený cesnak, korenie, soľ  a pol lyžičky zázvoru. Rezance uvaríme v osolenej vode. Mrkvu, pór, papriky a výhonky nakrájame, pridáme k mäsu a dusíme. Keď zmäknú, primiešame ich k rezancom a dochutíme sójovou omáčkou.
Pridaj recept

Tipy a triky do kuchyne

  • Rezne z mäsa  pred úpravou naklepeme, aby sa uvoľnili svalové vlákna, čím mäso skôr zmäkne. Mäso nakrájané na rezne na okrajoch nakrojíme, aby sa pri tepelnom spracovaní nekrútilo.
  • Údené mäso vešiame v chladnej, tmavej a suchej špajze alebo v komore.
  • Najlepšie zohrejeme klobásu tak, že ju vložíme do studenej vody a necháme zovrieť. Klobása zostane šťavnatá a pri varení nepukne.
  • Pri príprave mäsa doň nikdy nepicháme vidličkou, vytiekla by šťava.
  • Pečeň solíme na konci varenia, inak nám stvrdne.
Čítajte viac »

Viac podobných receptov

Mäsová rolka s hríbami

Mäsová rolka s hríbami

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    
Mäsové cestoviny s cukinou

Mäsové cestoviny s cukinou

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    
Majoránová pečená kačica

Majoránová pečená kačica

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    

Aktuálne | Katalóg firiem | Mapy | Doprava | Email | Žena | Magazín | Automix | Lepšie bývanie | Kultúra | Bulvár | Referáty | Blogy | Menu | Počasie | Slovníky | Zľavy | Súťaže | Pohladnice

centrumholdings.sk | O nás | Voľné miesta | Kontakty | Centrum.sk

Copyright © 2015 centrumholdings.sk - všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.