Pečený diviak

Pečený diviak
čas prípravy viac ako .
náročnosť receptu    
počet porcií6
584hodnotení
3z5
Hodnotiť

Ingrediencie

  • 1,2 kg diviny
  • 6 strúčikov cesnaku
  • soľ

Postup

Cesnak prelisujeme a zmiešame so soľou. Touto zmesou potrieme mäso a odložíme na dve hodiny do chladničky. Neskôr namarínované mäso vložíme do vyhriatej rúry, podlejeme vodou a upečieme.
Pridaj recept

Tipy a triky do kuchyne

  • Pečené mäso bude mať krajšiu farbu, keď ho pred pečením podlejeme lyžicou mlieka.
  • Mäso naklepávame na navlhčenej doštičke, ktorá potom nesaje šťavu z mäsa.
  • Diétne pečené mäso pripravíme tak, že ho zabalíme do pergamenového papiera alebo do alobalu a pečieme v pekáči v rúre bez tuku.
  • Živé ryby udržujeme jeden až dva dni vo vani v čistej vode, ktorú často miešame, aby sa lepšie okysličovala. Ryby nekŕmime.
  • Vyprážané mäso je krehké, keď na obaľovanie použijeme čerstvú strúhanku, ktorá nepije toľko tuku ako stará.
Čítajte viac »

Viac podobných receptov

Milánska špecialita

Milánska špecialita

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    
Minútky z jeleňa

Minútky z jeleňa

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    
Metropolitan hovädzí steak

Metropolitan hovädzí steak

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    

Aktuálne | Katalóg firiem | Mapy | Doprava | Email | Žena | Magazín | Automix | Lepšie bývanie | Kultúra | Bulvár | Referáty | Blogy | Menu | Počasie | Slovníky | Zľavy | Súťaže | Pohladnice

centrumholdings.sk | O nás | Voľné miesta | Kontakty | Centrum.sk

Copyright © 2015 centrumholdings.sk - všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.