Obrátený bravčový rezeň

Obrátený bravčový rezeň
čas prípravy do .
náročnosť receptu    
počet porcií4
684hodnotení
4z5
Hodnotiť

Ingrediencie

  • 4 kusy bravčového rezňa
  • 3 vajíčka
  • strúhanka
  • soľ
  • korenie
  • olej
  • 1 menšia cibuľa

Postup

Bravčové rezne naklepeme, osolíme a okoreníme. Obalíme poriadne z oboch strán v strúhanke, vajíčku a nakoniec opečieme na horúcom oleji. Opečené rezne vytiahneme, cibuľu nakrájame a speníme na oleji, rezne k nej pridáme, prikryjeme pokrievkou a dusíme 15-20 minút. Podávame so zemiakovým pyré.
Pridaj recept

Tipy a triky do kuchyne

  • Mäso vyprážame v hrubostennej nádobe, aby sa pokrm pri dne nepripaľoval. Tuk najskôr dobre zohrejeme. O správnej teplote sa presvedčíme tak, že do tuku vhodíme štipku strúhanky a keď sa praží, tuk je už dostatočne horúci. 
  • Hydina bude chutnejšia, ak ju pred pečením potrieme citrónovou šťavou a až potom osolíme.
  • Mäsové rolády ľahšie naplníme vajcami, keď z vajec urobíme rýchle omeletu, ktorú položíme na mäso a stočíme.
  • Divinu po upečení môžeme posypať jemne potlčenými borievkami.
  • Mäso by malo byť pred varením odležané lebo inak sa nebude dať na mäkko upraviť.
Čítajte viac »

Viac podobných receptov

Milánska špecialita

Milánska špecialita

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    
Mäso Európa

Mäso Európa

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    
Medové kačacie prsia

Medové kačacie prsia

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    

Aktuálne | Katalóg firiem | Mapy | Doprava | Email | Žena | Magazín | Automix | Lepšie bývanie | Kultúra | Bulvár | Referáty | Blogy | Menu | Počasie | Slovníky | Zľavy | Súťaže | Pohladnice

centrumholdings.sk | O nás | Voľné miesta | Kontakty | Centrum.sk

Copyright © 2015 centrumholdings.sk - všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.