Tipy a triky dobrej gazdinky
Dietníček
Energetická tabuľka

Marinované kuracie prsia

Marinované kuracie prsia
čas prípravy viac ako .
náročnosť receptu    
počet porcií6
945hodnotení
4z5
Hodnotiť

Ingrediencie

  • 1 kg kuracích pŕs
  • 1 kyslá smotana
  • 4 vajcia
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • sójová omáčka
  • maggi korenie
  • grilovacie korenie
  • 2-3 strúčiky cesnaku
  • 1 PL solamylu
  • strúhanka

Postup

Mäso nakrájame na rezne, zľahka naklepeme a vložíme do marinády z kyslej smotany, vajec, korenia, soli, sójovej omáčky, solamylu a cesnaku. Rezne necháme marinovať v chladničke aspoň 1 deň. Potom ich obalíme v strúhanke a vypražíme na oleji. Podávame s hranolčekmi alebo zeleninovou prílohou.
Pridaj recept

Tipy a triky do kuchyne

  • Stará a tvrdá hydina (sliepka, hus) rýchlejšie zmäkne, keď mäso naklepeme. Najskôr ho trochu ovaríme a až potom pečieme.
  • Pečené mäso bude mať krajšiu farbu, keď ho pred pečením podlejeme lyžicou mlieka.
  • Údené mäso vešiame v chladnej, tmavej a suchej špajze alebo v komore.
  • Tuk do krehkého cesta najskôr postrúhame na hrubom strúhadle, ľahšie sa spája.
  • Šťava z pečeného mäsa bude chutnejšia, keď mäso pri pečení podlievame vývarom z kostí, zo zeleniny alebo z polievkovej kocky.
Čítajte viac »

Viac podobných receptov

Minútky z jeleňa

Minútky z jeleňa

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    
Mäsová rolka s hríbami

Mäsová rolka s hríbami

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    
Medové kačacie prsia

Medové kačacie prsia

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    
Menu.sk

Aktuálne | Katalóg firiem | Mapy | Doprava | Email | Žena | Magazín | Automix | Lepšie bývanie | Kultúra | Bulvár | Referáty | Blogy | Menu | Počasie | Reality | Slovníky | Zľavy | Súťaže | Pohladnice

centrumholdings.com | O nás | Voľné miesta | Kontakty | Centrum.sk

Copyright © 2014 centrumholdings.com - všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.