Marinované kuracie prsia

Marinované kuracie prsia
čas prípravy viac ako .
náročnosť receptu    
počet porcií6
1140hodnotení
4z5
Hodnotiť

Ingrediencie

  • 1 kg kuracích pŕs
  • 1 kyslá smotana
  • 4 vajcia
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • sójová omáčka
  • maggi korenie
  • grilovacie korenie
  • 2-3 strúčiky cesnaku
  • 1 PL solamylu
  • strúhanka

Postup

Mäso nakrájame na rezne, zľahka naklepeme a vložíme do marinády z kyslej smotany, vajec, korenia, soli, sójovej omáčky, solamylu a cesnaku. Rezne necháme marinovať v chladničke aspoň 1 deň. Potom ich obalíme v strúhanke a vypražíme na oleji. Podávame s hranolčekmi alebo zeleninovou prílohou.
Pridaj recept

Tipy a triky do kuchyne

  • Došiel vám olej a máte už pripravené fašírky? Stačí, keď dno panvice posypete ľahko soľou, rozpálite ju a potom do nej naskladáte surové fašírky. Budú sa smažiť len vo vlastnej šťave.
  • Ak chcete, aby malo mäso cibuľovú príchuť, stačí cibuľu pokrájať na malé kúsky a pretlačiť v lise na cesnak.
  • Živé ryby udržujeme jeden až dva dni vo vani v čistej vode, ktorú často miešame, aby sa lepšie okysličovala. Ryby nekŕmime.
  • Hydina bude biela a šťavnatá, ak ju pred pečením potrieme rozrezaným citrónom.
  • Aby sa mäso počas dňa v prírode nepokazilo, zabaľte ho do žihľavy a odložte do tieňa.
Čítajte viac »

Viac podobných receptov

Marinovaná jahňacia korunka

Marinovaná jahňacia korunka

čas prípravydo 45 min.
náročnosť receptu    
Mäso Európa

Mäso Európa

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    
Metropolitan hovädzí steak

Metropolitan hovädzí steak

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    

Aktuálne | Katalóg firiem | Mapy | Doprava | Email | Žena | Magazín | Automix | Lepšie bývanie | Kultúra | Bulvár | Referáty | Blogy | Menu | Počasie | Slovníky | Zľavy | Súťaže | Pohladnice

centrumholdings.sk | O nás | Voľné miesta | Kontakty | Centrum.sk

Copyright © 2015 centrumholdings.sk - všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.