Marinované kuracie prsia

Marinované kuracie prsia
čas prípravy viac ako .
náročnosť receptu    
počet porcií6
1145hodnotení
4z5
Hodnotiť

Ingrediencie

  • 1 kg kuracích pŕs
  • 1 kyslá smotana
  • 4 vajcia
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • sójová omáčka
  • maggi korenie
  • grilovacie korenie
  • 2-3 strúčiky cesnaku
  • 1 PL solamylu
  • strúhanka

Postup

Mäso nakrájame na rezne, zľahka naklepeme a vložíme do marinády z kyslej smotany, vajec, korenia, soli, sójovej omáčky, solamylu a cesnaku. Rezne necháme marinovať v chladničke aspoň 1 deň. Potom ich obalíme v strúhanke a vypražíme na oleji. Podávame s hranolčekmi alebo zeleninovou prílohou.
Pridaj recept

Tipy a triky do kuchyne

  • Pokiaľ chcete mať pekne zlatistú a chrumkavú kožku na pečenom kurčati, zmiešajte v miske trochu piva s lyžicou medu a kura touto zmesou potierajte počas pečenia.
  • Divinu po upečení môžeme posypať jemne potlčenými borievkami.
  • Ryby pred prípravou namočíme na 30 minút do mlieka, odstránime rybí zápach.
  • Pečené kurča bude mať kožu krajšiu a chrumkavejšiu, ak mu na chrbát pripevníme špáradlom kúsok stuhnutého masla. Počas pečenia sa bude maslo pomaly topiť a kurča polievať.
  • Živé ryby udržujeme jeden až dva dni vo vani v čistej vode, ktorú často miešame, aby sa lepšie okysličovala. Ryby nekŕmime.
Čítajte viac »

Viac podobných receptov

Milánska špecialita

Milánska špecialita

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    
Minútky z jeleňa

Minútky z jeleňa

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    
Metropolitan hovädzí steak

Metropolitan hovädzí steak

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    

Aktuálne | Katalóg firiem | Mapy | Doprava | Email | Žena | Magazín | Automix | Lepšie bývanie | Kultúra | Bulvár | Referáty | Blogy | Menu | Počasie | Slovníky | Zľavy | Súťaže | Pohladnice

centrumholdings.sk | O nás | Voľné miesta | Kontakty | Centrum.sk

Copyright © 2015 centrumholdings.sk - všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.