Kuracie prsia v smotanovej marináde

Kuracie prsia v smotanovej marináde
čas prípravy viac ako .
náročnosť receptu    
počet porcií5
1086hodnotení
5z5
Hodnotiť

Ingrediencie

  • 500g kuracích pŕs,1 pochúťková kyslá smotana - 250ml
  • 1 lyžička vegety
  • 1-2 vajíčka
  • trocha čierneho korenia
  • 1-2strúčiky cesnaku (podľa chuti)

Postup

Mäso jemne naklepeme uložíme do marinády.Marináda: Smotanu vymiešame s vajíčkami a korením, vegetou, prípadne aj s pretlačeným cesnakom. Do toho vložíme naklepané mäso, dáme minimálne na 12 hodín do chladničky, potom rezne vyberieme, obalíme v strúhanke a vypražíme v rozpálenom oleji.
Pridaj recept

Tipy a triky do kuchyne

  • Mäsové rolády ľahšie naplníme vajcami, keď z vajec urobíme rýchle omeletu, ktorú položíme na mäso a stočíme.
  • Mrazené mäso rozmrazujeme vždy v chladničke, nie pri izbovej teplote.
  • Mäso na rezne alebo bifteky, ktoré kúpime v polotovaroch a budeme ho upravovať až na druhý deň, dobre potrieme rozpusteným maslom a uschováme v chlade. Plátky mäsa neoschnú a budú krehké.
  • Pri obaľovaní mäsa pred vyprážaním nakvapkáme do vajíčka trochu oleja, strúhanka sa bude lepšie držať na mäse.
  • Pokiaľ pri uskladňovaní klobás nechceme, aby sa na ich povrchu tvorila pleseň, natrieme ich koncentrovaným slaným roztokom. Ak ářčáářneskonzumujeme celú klobásu a nechceme, aby odkrojená časť vyschla, natrieme rez maslom, alebo olejom.
Čítajte viac »

Viac podobných receptov

Milánska špecialita

Milánska špecialita

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    
Medové kačacie prsia

Medové kačacie prsia

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    
Majoránová pečená kačica

Majoránová pečená kačica

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    

Aktuálne | Katalóg firiem | Mapy | Doprava | Email | Žena | Magazín | Automix | Lepšie bývanie | Kultúra | Bulvár | Referáty | Blogy | Menu | Počasie | Reality | Slovníky | Zľavy | Súťaže | Pohladnice

centrumholdings.com | O nás | Voľné miesta | Kontakty | Centrum.sk

Copyright © 2014 centrumholdings.com - všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.