Kuracie prsia v smotanovej marináde

Kuracie prsia v smotanovej marináde
čas prípravy viac ako .
náročnosť receptu    
počet porcií5
1252hodnotení
5z5
Hodnotiť

Ingrediencie

  • 500g kuracích pŕs,1 pochúťková kyslá smotana - 250ml
  • 1 lyžička vegety
  • 1-2 vajíčka
  • trocha čierneho korenia
  • 1-2strúčiky cesnaku (podľa chuti)

Postup

Mäso jemne naklepeme uložíme do marinády.Marináda: Smotanu vymiešame s vajíčkami a korením, vegetou, prípadne aj s pretlačeným cesnakom. Do toho vložíme naklepané mäso, dáme minimálne na 12 hodín do chladničky, potom rezne vyberieme, obalíme v strúhanke a vypražíme v rozpálenom oleji.
Pridaj recept

Tipy a triky do kuchyne

  • Surové mäso nikdy nenamáčame vo vode ani dlho neumývame, len ho rýchlo opláchneme pod tečúcou vodou, aby sme nevylúhovali bielkoviny.
  • Tuk do krehkého cesta najskôr postrúhame na hrubom strúhadle, ľahšie sa spája.
  • Kožu z klobásy ľahko stiahneme, ak klobásu opláchneme studenou vodou. To isté platí aj pre trvanlivé salámy.
  • Vyprážané mäso je krehké, keď na obaľovanie použijeme čerstvú strúhanku, ktorá nepije toľko tuku ako stará.
  • Ryby pred prípravou namočíme na 30 minút do mlieka, odstránime rybí zápach.
Čítajte viac »

Viac podobných receptov

Mäso Európa

Mäso Európa

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    
Mäsová rolka s hríbami

Mäsová rolka s hríbami

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    
Medové kačacie prsia

Medové kačacie prsia

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    

Aktuálne | Katalóg firiem | Mapy | Doprava | Email | Žena | Magazín | Automix | Lepšie bývanie | Kultúra | Bulvár | Referáty | Blogy | Menu | Počasie | Slovníky | Zľavy | Súťaže | Pohladnice

centrumholdings.sk | O nás | Voľné miesta | Kontakty | Centrum.sk

Copyright © 2015 centrumholdings.sk - všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.