Tipy a triky dobrej gazdinky
Dietníček
Energetická tabuľka

Kuracie prsia v marináde

Kuracie prsia v marináde
čas prípravy viac ako .
náročnosť receptu    
počet porcií2
1171hodnotení
4z5
Hodnotiť

Ingrediencie

  • Kuracie prsia
  • 4-5 vajec
  • 2 PL kečupu
  • 1 PL horčice
  • 1 PL sójovej omáčky
  • 1 KL soli
  • vegeta
  • majoránka
  • mletá červená paprika sladká aj štipľavá
  • mleté čierne korenie

Postup

Kuracie prsia si pokrájame na rezance. Marináda: Vajíčka rozšľaháme s kečupom, horčicou a sójovou omáčkou. Pridáme ostatné koreniny z každého za malú kávovú lyžičku a poriadne premiešame. Naložíme mäso, premiešame a necháme 24 hodín stáť v chladničke. Potom len opečieme na panvici a podávame s hranolkami alebo opekanými zemiakmi.
Pridaj recept

Tipy a triky do kuchyne

  • Ak robíme klasický trojobal, múka, vajce, strúhanka, tento nebude od mäsa odpadávať, ak mäso najskôr utrieme utierkou alebo papierovým obrúskom.
  • Mäso by malo byť pred varením odležané lebo inak sa nebude dať na mäkko upraviť.
  • Varené mäso, ktoré je určené na studené misy, musíme najprv nechať vychladnúť vo vlastnej šťave, nebude suché a bude mať dobrú chuť.
  • Mrazené mäso rozmrazujeme vždy v chladničke, nie pri izbovej teplote.
  • Pečenú hydinu zohrievame zabalenú v alobale, aby veľmi nevy­schla. Jednotlivé porcie dobre zabalíme a dáme na plech do rúry zohriať.
Čítajte viac »

Viac podobných receptov

Minútky z jeleňa

Minútky z jeleňa

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    
Mäso Európa

Mäso Európa

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    
Metropolitan hovädzí steak

Metropolitan hovädzí steak

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    
Menu.sk

Aktuálne | Katalóg firiem | Mapy | Doprava | Email | Žena | Magazín | Automix | Lepšie bývanie | Kultúra | Bulvár | Referáty | Blogy | Menu | Počasie | Reality | Slovníky | Zľavy | Súťaže | Pohladnice

centrumholdings.com | O nás | Voľné miesta | Kontakty | Centrum.sk

Copyright © 2014 centrumholdings.com - všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.