Kuracie prsia na šampiňónoch

Kuracie prsia na šampiňónoch
čas prípravy viac ako .
náročnosť receptu    
počet porcií4
527hodnotení
4z5
Hodnotiť

Ingrediencie

  • 4 kuracie rezne
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 1 cibuľa
  • biele víno
  • soľ
  • korenie
  • kečup
  • 8 šampiňónov

Postup

Cibuľu nakrájame nadrobno a spolu s prelisovaným cesnakom ju opražíme na oleji. Pridáme pokrájané šampiňóny, asi 1 dl vína a vývar z bujónu. Ochutíme trochou kečupu. Dusíme domäkka. Prsia nakrájame na kúsky a osmažíme na oleji. Zalejeme omáčkou, prehrejeme a podávame s ryžou.
Pridaj recept

Tipy a triky do kuchyne

  • Staršiu hydinu najskôr dusíme v rúre medzi dvoma pekáčmi, a až keď zmäkne, odokrytú dopečieme, aby sa pekne sfarbila.
  • Párky sa najlepšie pripravia, ak ich vložíte do studenej vody a vyberiete hneď, ako voda začne vrieť.
  • Kožu z klobásy ľahko stiahneme, ak klobásu opláchneme studenou vodou. To isté platí aj pre trvanlivé salámy.
  • Jaternice a krvavničky pri pečení nepopraskajú, keď ich pred pečením prepichneme na niekoľkých miestach alebo keď ich pred úpravou na chvíľu ponoríme do vriacej vody.
  • Údené mäso varíme v dostatočnom množstve vody. Vodu dvakrát zlejeme a dáme novú. Tým zbavíme mäso zvyškov nálevu, moridla, takže potom nie je také slané a nepáchne udiarňou.
Čítajte viac »

Viac podobných receptov

Minútky z jeleňa

Minútky z jeleňa

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    
Marinovaná jahňacia korunka

Marinovaná jahňacia korunka

čas prípravydo 45 min.
náročnosť receptu    
Metropolitan hovädzí steak

Metropolitan hovädzí steak

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    

Aktuálne | Katalóg firiem | Mapy | Doprava | Email | Žena | Magazín | Automix | Lepšie bývanie | Kultúra | Bulvár | Referáty | Blogy | Menu | Počasie | Reality | Slovníky | Zľavy | Súťaže | Pohladnice

centrumholdings.com | O nás | Voľné miesta | Kontakty | Centrum.sk

Copyright © 2014 centrumholdings.com - všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.