Kokosovo-želatínový koláč45

Kokosovo-želatínový koláč

Suroviny

  • Cesto: tmavá piškóta zo 6 vajec
  • 7 PL kryštálového cukru
  • 6 PL výberovej múky
  • 6 PL vody
  • 2 PL kakaa
  • ½ prášku do pečiva
  • Plnka:
  • 1 tuk na pečenie
  • 200 g kokosu
  • 150 g práškového cukru
  • sneh zo 4 bielkov

Náročnosť receptu

stredne náročný

65%
Dĺžka prípravy: viac ako 45 min.
počet porcií: 7


Stiahnuť ako PDFVytlačiť ako PDF

Postup

Cesto vymiešame a upečieme na plechu. Koláč potrieme malinovým lekvárom a kokosovou plnkou. Potom si pripravíme želatínu z 3 dl malinového sirupu, 2 dl vody a 1 malinového pudingu. Na kokosový krém nalejeme želatínový puding, navrch poukladáme štvorcové keksy. Necháme stuhnúť.
Zena

Podobné články nájdete v týždenníku Báječná ŽENA

Cennik predplatneho

Tipy a triky do kuchyne

  • Karfiol pred varením namočíme na 10 minút do studenej vody, aby sa vyplavili drobné živočíchy.
  • Ak pri strúhaní chrenu nechceme plakať, dáme ho do mrazničky na 2 hodiny, až potom ho ošúpeme a strúhame.
  • Nakrájané banány nesčernejú ak ich pokvapkáte citrónovou alebo ananásovou šťavou.
  • Rozrezaný citrón uchováme tak, že ho reznou plochou položíme na tanierik a dáme do chladničky.
  • Ak potrebujete len niekoľko kvapiek citrónovej šťavy, napichnite citrón vidličkou a vytlačte šťavu.
Všetky tipy a triky do kuchyne

Podobné recepty

Poradňa