Kokosovo-želatínový koláč

Kokosovo-želatínový koláč
čas prípravy viac ako .
náročnosť receptu    
počet porcií7
747hodnotení
4z5
Hodnotiť

Ingrediencie

  • Cesto: tmavá piškóta zo 6 vajec
  • 7 PL kryštálového cukru
  • 6 PL výberovej múky
  • 6 PL vody
  • 2 PL kakaa
  • ½ prášku do pečiva
  • Plnka:
  • 1 tuk na pečenie
  • 200 g kokosu
  • 150 g práškového cukru
  • sneh zo 4 bielkov

Postup

Cesto vymiešame a upečieme na plechu. Koláč potrieme malinovým lekvárom a kokosovou plnkou. Potom si pripravíme želatínu z 3 dl malinového sirupu, 2 dl vody a 1 malinového pudingu. Na kokosový krém nalejeme želatínový puding, navrch poukladáme štvorcové keksy. Necháme stuhnúť.
Pridaj recept

Tipy a triky do kuchyne

  • Na prípravu šalátov používame vínny alebo ovocný ocot, prípadne bylinkový. Je jemnejší.
  • Oriešky ľahšie rozdrvíte, ak ich dáte do mikroténového vrecka a rozklepete tĺčikom na mäso.
  • Ak nechcete, aby bolo tmavé cesto na mramorovú bábovku suché, pridajte do neho namiesto kakaa orieškovú nátierku, napríklad Nutelu.
  • Zvädnutý petržlen dáme do teplej vody, potom je opäť čerstvý.
  • Nemáte mlynček na mak? Uvarte celý mak s cukrom v mlieku a potom zmes rozmixujte. Mak bude vynikajúci.
Čítajte viac »

Viac podobných receptov

Trubičky z voňavého cesta

Trubičky z voňavého cesta

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    
Klasické palacinky

Klasické palacinky

čas prípravydo 30 min.
náročnosť receptu    
Rýchla pochúťka s lístkového cesta

Rýchla pochúťka s lístkového cesta

čas prípravydo 45 min.
náročnosť receptu    

Aktuálne | Katalóg firiem | Mapy | Doprava | Email | Žena | Magazín | Automix | Lepšie bývanie | Kultúra | Bulvár | Referáty | Blogy | Menu | Počasie | Slovníky | Zľavy | Súťaže | Pohladnice

centrumholdings.sk | O nás | Voľné miesta | Kontakty | Centrum.sk

Copyright © 2015 centrumholdings.sk - všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.