Jemné rezne v jogurte

Jemné rezne v jogurte
čas prípravy viac ako .
náročnosť receptu    
počet porcií8
553hodnotení
4z5
Hodnotiť

Ingrediencie

  • 8 plátkov kuracích pŕs (môže byť aj krkovička či karé)
  • 1 hustý biely jogurt
  • 2 vajcia
  • 4 - 6 strúčikov cesnaku
  • soľ
  • čierne korenie
  • mletá sladká paprika
  • grilovacie korenie
  • strúhanka na obaľovanie

Postup

Rezne osolíme, okoreníme, naklepeme a namočíme v marináde. Uložíme do uzatvárateľnej nádoby a necháme v chladničke 24 hodín. Vybraté rezne obalíme v strúhanke, pomaly vyprážame. Podávame so zemiakmi pripravenými na rôzne spôsoby a zeleninovým šalátom. Marináda: vymiešame jogurt, vajcia, prelisovaný cesnak a koreniny.
Pridaj recept

Tipy a triky do kuchyne

  • Ak je upečené mäso veľmi mäkké, zle sa krája, necháme ho vychladnúť, pokrájame a zohrejeme pred podávaním.
  • Párky sa najlepšie pripravia, ak ich vložíte do studenej vody a vyberiete hneď, ako voda začne vrieť.
  • Vyprážané mäso nezohrievame nad parou, pretože vlhne a nie je chrumkavé. Radšej ho na troche tuku znovu zľahka opražíme.
  • Klobása pri pečení nepopuká, ak ju obaríme horúcou vodou, dobre poutierame a pečieme odokrytú.
  • Múčniky z krehkého cesta pečieme v dobre zohriatej rúre, aby sa cesto nadvihlo. Potom teplotu znížime.
Čítajte viac »

Viac podobných receptov

Malokarpatská pečeň z diviny

Malokarpatská pečeň z diviny

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    
Marinovaná jahňacia korunka

Marinovaná jahňacia korunka

čas prípravydo 45 min.
náročnosť receptu    
Metropolitan hovädzí steak

Metropolitan hovädzí steak

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    

Aktuálne | Katalóg firiem | Mapy | Doprava | Email | Žena | Magazín | Automix | Lepšie bývanie | Kultúra | Bulvár | Referáty | Blogy | Menu | Počasie | Slovníky | Zľavy | Súťaže | Pohladnice

centrumholdings.sk | O nás | Voľné miesta | Kontakty | Centrum.sk

Copyright © 2014 centrumholdings.sk - všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.