Hubové rizoto

Hubové rizoto
čas prípravy do .
náročnosť receptu    
počet porcií2
1115hodnotení
4z5
Hodnotiť

Ingrediencie

  • 300 g ryže
  • 30 g masti
  • 40 g cibule
  • ¼ kg čerstvých húb
  • mleté čierne korenie
  • 100 g zelenej papriky
  • 100 g paradajok

Postup

Umytú ryžu krátko opečte na masti, zalejte vodou, osoľte a duste pod pokrievkou. Na masti opražte pokrájanú cibuľu, pridajte umyté pokrájané huby, korenie, trochu podlejte vodou a duste. Pred dodusením pridajte najprv očistenú pokrájanú papriku, potom paradajky a doduste. Dobre premiešajte s dusenou ryžou, podľa potreby dochuťte. Podávajte so zeleninovým šalátom.
Pridaj recept

Tipy a triky do kuchyne

  • Nemusíte pripravovať zápražku z múky a masla, stačia zvyšky tvrdého chleba, ktorý nastrúhate, a pokrm ním zahustíte. Hodí sa najmä do gulášov a jedál z hovädzieho mäsa.
  • Ak si cesto na palacinky prelejete do džbánu, môžete ho priamo nalievať na panvicu.
  • Chcete postrúhať mäkký syr ? Vložte ho na pol hodiny do mrazničky a strúhadlo jemne potrite olivovým olejom. Takto sa vyhnete problému s upchanými dierkami
  • Ak sa huspenina nechce oddeliť od formy, formu ponorte krátko do horúcej vody, alebo kuchynskú utierku ponoriť do horúcej vody, vyžmýkať, obtočiť okolo formy a prevrátiť.
  • Aby sa cesto nelepilo, potrite panvicu pred pečením palaciniek rozkrojeným surovým zemiakom.
Čítajte viac »

Viac podobných receptov

Rolky z bedlí

Rolky z bedlí

čas prípravydo 30 min.
náročnosť receptu    
Hubová fašírka

Hubová fašírka

čas prípravydo 45 min.
náročnosť receptu    
Hubová praženica

Hubová praženica

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    

Aktuálne | Katalóg firiem | Mapy | Doprava | Email | Žena | Magazín | Automix | Lepšie bývanie | Kultúra | Bulvár | Referáty | Blogy | Menu | Počasie | Slovníky | Zľavy | Súťaže | Pohladnice

centrumholdings.sk | O nás | Voľné miesta | Kontakty | Centrum.sk

Copyright © 2014 centrumholdings.sk - všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.