Guláš z diviny

Guláš z diviny
čas prípravy do .
náročnosť receptu    
počet porcií6
444hodnotení
4z5
Hodnotiť

Ingrediencie

  • 500 g mäsa z diviny
  • 1 veľká cibuľa
  • 2 lyžice oleja
  • 1 lyžica hladkej múky
  • 2 lyžice paradajkového pretlaku
  • mletá červená paprika
  • soľ
  • mleté čierne korenie

Postup

Očistenú cibuľu nadrobno pokrájame a speníme na oleji. Pridáme mletú papriku, očistené a odblanené mäso pokrájané na menšie kocky. Osolíme, okoreníme a podusíme domäkka. Podľa potreby premiešame a podlievame horúcou vodou.

Keď mäso zmäkne, poprášime ho múkou a premiešame.

Paradajkový pretlak zmiešame s trochou vody z mäsa, prilejeme do hrnca a krátko povaríme.

Podávame s varenými zemiakmi alebo cestovinou.

Autor: Romana Hajdučiková

Pridaj recept

Tipy a triky do kuchyne

  • Mäso ochránime pred muchami, keď ho obložíme vrstvou cibule.
  • Divinu po upečení môžeme posypať jemne potlčenými borievkami.
  • Najlepšie zohrejeme klobásu tak, že ju vložíme do studenej vody a necháme zovrieť. Klobása zostane šťavnatá a pri varení nepukne.
  • Aby sa mäso počas dňa v prírode nepokazilo, zabaľte ho do žihľavy a odložte do tieňa.
  • Vyprážané mäso nenasiakne tukom, keď ho po obalení v hladkej múke, vajci a strúhanke ešte obalíme v rozšľahanom bielku. Strúhanka drží, neodpadáva a nepripaľuje sa. 
Čítajte viac »

Viac podobných receptov

Milánska špecialita

Milánska špecialita

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    
Mäso Európa

Mäso Európa

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    
Mäsová rolka s hríbami

Mäsová rolka s hríbami

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    

Aktuálne | Katalóg firiem | Mapy | Doprava | Email | Žena | Magazín | Automix | Lepšie bývanie | Kultúra | Bulvár | Referáty | Blogy | Menu | Počasie | Reality | Slovníky | Zľavy | Súťaže | Pohladnice

centrumholdings.com | O nás | Voľné miesta | Kontakty | Centrum.sk

Copyright © 2014 centrumholdings.com - všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.