Tipy a triky dobrej gazdinky
Dietníček
Energetická tabuľka

Guláš z diviny

Guláš z diviny
čas prípravy do .
náročnosť receptu    
počet porcií6
331hodnotení
4z5
Hodnotiť

Ingrediencie

  • 500 g mäsa z diviny
  • 1 veľká cibuľa
  • 2 lyžice oleja
  • 1 lyžica hladkej múky
  • 2 lyžice paradajkového pretlaku
  • mletá červená paprika
  • soľ
  • mleté čierne korenie

Postup

Očistenú cibuľu nadrobno pokrájame a speníme na oleji. Pridáme mletú papriku, očistené a odblanené mäso pokrájané na menšie kocky. Osolíme, okoreníme a podusíme domäkka. Podľa potreby premiešame a podlievame horúcou vodou.

Keď mäso zmäkne, poprášime ho múkou a premiešame.

Paradajkový pretlak zmiešame s trochou vody z mäsa, prilejeme do hrnca a krátko povaríme.

Podávame s varenými zemiakmi alebo cestovinou.

Autor: Romana Hajdučiková

Pridaj recept

Tipy a triky do kuchyne

  • Varené mäso, ktoré je určené na studené misy, musíme najprv nechať vychladnúť vo vlastnej šťave, nebude suché a bude mať dobrú chuť.
  • Pri príprave mäsa doň nikdy nepicháme vidličkou, vytiekla by šťava.
  • Pri obaľovaní mäsa pred vyprážaním nakvapkáme do vajíčka trochu oleja, strúhanka sa bude lepšie držať na mäse.
  • Mäso soľte až po opečení na tuku alebo oleji, aby nepúšťalo šťavu.
  • Klobása pri pečení nepopuká, ak ju obaríme horúcou vodou, dobre poutierame a pečieme odokrytú.
Čítajte viac »

Viac podobných receptov

Malokarpatská pečeň z diviny

Malokarpatská pečeň z diviny

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    
Marinovaná jahňacia korunka

Marinovaná jahňacia korunka

čas prípravydo 45 min.
náročnosť receptu    
Mäsová rolka s hríbami

Mäsová rolka s hríbami

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    
Menu.sk

Aktuálne | Katalóg firiem | Mapy | Doprava | Email | Žena | Magazín | Automix | Lepšie bývanie | Kultúra | Bulvár | Referáty | Blogy | Menu | Počasie | Reality | Slovníky | Zľavy | Súťaže | Pohladnice

centrumholdings.com | O nás | Voľné miesta | Kontakty | Centrum.sk

Copyright © 2014 centrumholdings.com - všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.