Tipy a triky dobrej gazdinky
Dietníček
Energetická tabuľka

Divinový jágerek

Divinový jágerek
čas prípravy viac ako .
náročnosť receptu    
počet porcií4
222hodnotení
4z5
Hodnotiť

Ingrediencie

  • srdce
  • ľadvinky
  • pečeň
  • cibuľa
  • bobkový list
  • čierne korenie
  • červená paprika
  • soľ

Postup

Na masti opražíme cibuľu s bobkovým listom. Pridáme na pásiky pokrájané srdce a ľadvinky. Podusíme. Keď sú ľadvinky a srdce mäkké, pridáme pečeň, korenie a ešte krátko podusíme. Podávame s chlebom a červeným vínom
Pridaj recept

Tipy a triky do kuchyne

  • Pečené mäso chránime pred oschnutím tak, že ho zabalíme do mastného papiera, napríklad od masla.
  • Mäso vyprážame v hrubostennej nádobe, aby sa pokrm pri dne nepripaľoval. Tuk najskôr dobre zohrejeme. O správnej teplote sa presvedčíme tak, že do tuku vhodíme štipku strúhanky a keď sa praží, tuk je už dostatočne horúci. 
  • Údené mäso varíme v dostatočnom množstve vody. Vodu dvakrát zlejeme a dáme novú. Tým zbavíme mäso zvyškov nálevu, moridla, takže potom nie je také slané a nepáchne udiarňou.
  • Ak je upečené mäso veľmi mäkké, zle sa krája, necháme ho vychladnúť, pokrájame a zohrejeme pred podávaním.
  • Mäso na rezne alebo bifteky, ktoré kúpime v polotovaroch a budeme ho upravovať až na druhý deň, dobre potrieme rozpusteným maslom a uschováme v chlade. Plátky mäsa neoschnú a budú krehké.
Čítajte viac »

Viac podobných receptov

Minútky z jeleňa

Minútky z jeleňa

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    
Mäsové cestoviny s cukinou

Mäsové cestoviny s cukinou

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    
Majoránová pečená kačica

Majoránová pečená kačica

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    
Menu.sk

Aktuálne | Katalóg firiem | Mapy | Doprava | Email | Žena | Magazín | Automix | Lepšie bývanie | Kultúra | Bulvár | Referáty | Blogy | Menu | Počasie | Reality | Slovníky | Zľavy | Súťaže | Pohladnice

centrumholdings.com | O nás | Voľné miesta | Kontakty | Centrum.sk

Copyright © 2014 centrumholdings.com - všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.