Divinový jágerek

Divinový jágerek
čas prípravy viac ako .
náročnosť receptu    
počet porcií4
226hodnotení
4z5
Hodnotiť

Ingrediencie

  • srdce
  • ľadvinky
  • pečeň
  • cibuľa
  • bobkový list
  • čierne korenie
  • červená paprika
  • soľ

Postup

Na masti opražíme cibuľu s bobkovým listom. Pridáme na pásiky pokrájané srdce a ľadvinky. Podusíme. Keď sú ľadvinky a srdce mäkké, pridáme pečeň, korenie a ešte krátko podusíme. Podávame s chlebom a červeným vínom
Pridaj recept

Tipy a triky do kuchyne

  • Kypriaci prášok pri pečení múčnikov vždy najskôr dobre rozmiešame s múkou, aby sa múčnik upiekol rovnomerne.
  • Mäso by malo byť pred varením odležané lebo inak sa nebude dať na mäkko upraviť.
  • Klobása pri pečení nepopuká, ak ju obaríme horúcou vodou, dobre poutierame a pečieme odokrytú.
  • Tuk do krehkého cesta najskôr postrúhame na hrubom strúhadle, ľahšie sa spája.
  • Pri príprave mäsa doň nikdy nepicháme vidličkou, vytiekla by šťava.
Čítajte viac »

Viac podobných receptov

Mäso Európa

Mäso Európa

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    
Mäsové cestoviny s cukinou

Mäsové cestoviny s cukinou

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    
Metropolitan hovädzí steak

Metropolitan hovädzí steak

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    

Aktuálne | Katalóg firiem | Mapy | Doprava | Email | Žena | Magazín | Automix | Lepšie bývanie | Kultúra | Bulvár | Referáty | Blogy | Menu | Počasie | Reality | Slovníky | Zľavy | Súťaže | Pohladnice

centrumholdings.com | O nás | Voľné miesta | Kontakty | Centrum.sk

Copyright © 2014 centrumholdings.com - všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.