Čínska kuracia polievka

Čínska kuracia polievka
čas prípravy do .
náročnosť receptu    
počet porcií4
317hodnotení
4z5
Hodnotiť

Ingrediencie

  • korenie
  • soľ
  • bazalku
  • oregano
  • sladkú a štipľavú papriku
  • provensálske bylinky
  • citrónová šťava do čaju
  • cukor
  • čínske korenie
  • zmes korenia na grilované kura
  • škoricu
  • mrkvu
  • čínsku kapustu
  • kuracie mäso - najlepšie prsia
  • rezance - môžu byť aj krupicové halušky
  • pažítka

Postup

Kuracie mäso orestujeme na prudkom plameni 3-7 minút. Potom mäso vložíme do hrnca a zalejeme vodou a povaríme 13-14 minút. Pridáme koreniny (okrem pažítky) a necháme prevrieť. Nakoniec precedíme polievku cez tenké sitko. Na spodok taniera položíme rezance a zalejeme polievkou. Ozdobíme trochou pažítky.
Pridaj recept

Tipy a triky do kuchyne

  • Chuť polievky zjemníte, ak do nej pred servírovaním pridáte kúsok masla a petržlenovej vňate.
  • Ak chcete aby bola polievka hustá a mala kyslú chuť, urobte zátrepku z vajíčka, hladkej múky a trošku bieleho jogurt.
  • Mäsovú polievku pekne zafarbíme postrúhanou mrkvou, upraženou na tuku.
  • Pri obaľovaní rezňov rozrieďte hladkú múku trochou mlieka. Mäso v cestíčku obaľte a potom s ním hneď do strúhanky. Nikto ani nepozná, že ste nemali vajce.
  • Závarku do polievky (ryžu, krúpy, cestovinu) pri vkladaní vždy zľahka premiešame, aby sa neprilepila na dno.
Čítajte viac »

Viac podobných receptov

Gulášová z hlivy

Gulášová z hlivy

čas prípravydo 30 min.
náročnosť receptu    
Chlebová polievka s údeným mäsom

Chlebová polievka s údeným mäsom

čas prípravydo 30 min.
náročnosť receptu    
Barania polievka s fazuľou

Barania polievka s fazuľou

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    

Aktuálne | Katalóg firiem | Mapy | Doprava | Email | Žena | Magazín | Automix | Lepšie bývanie | Kultúra | Bulvár | Referáty | Blogy | Menu | Počasie | Reality | Slovníky | Zľavy | Súťaže | Pohladnice

centrumholdings.com | O nás | Voľné miesta | Kontakty | Centrum.sk

Copyright © 2014 centrumholdings.com - všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.