Čínska kuracia polievka

Čínska kuracia polievka
čas prípravy do .
náročnosť receptu    
počet porcií4
355hodnotení
4z5
Hodnotiť

Ingrediencie

  • korenie
  • soľ
  • bazalku
  • oregano
  • sladkú a štipľavú papriku
  • provensálske bylinky
  • citrónová šťava do čaju
  • cukor
  • čínske korenie
  • zmes korenia na grilované kura
  • škoricu
  • mrkvu
  • čínsku kapustu
  • kuracie mäso - najlepšie prsia
  • rezance - môžu byť aj krupicové halušky
  • pažítka

Postup

Kuracie mäso orestujeme na prudkom plameni 3-7 minút. Potom mäso vložíme do hrnca a zalejeme vodou a povaríme 13-14 minút. Pridáme koreniny (okrem pažítky) a necháme prevrieť. Nakoniec precedíme polievku cez tenké sitko. Na spodok taniera položíme rezance a zalejeme polievkou. Ozdobíme trochou pažítky.
Pridaj recept

Tipy a triky do kuchyne

  • Ak potrebujeme silný vývar, mäso vkladáme do studenej vody. Ak chceme šťavnaté mäso, vkladáme ho do vriacej vody.
  • Koreniny pri varení polievky vložíme do nádobky na varenie čaju (vajíčko na čaj), pri jedení nám nebudú prekážať.
  • Smotanu do vriacej polievky pridávame vždy rozmiešanú s múkou, aby sa nám nezrazila.
  • Presolenú polievku (nie vývar) zlepšíme pridaním malého množstva mlieka alebo povarením surového očisteného zemiaku.
  • Ocot do kyslých polievok a omáčok pridávame až po odstavení z ohňa, aby sa polievka nezrazila.
Čítajte viac »

Viac podobných receptov

Gulášová z hlivy

Gulášová z hlivy

čas prípravydo 30 min.
náročnosť receptu    
Jahňacia polievka s knedličkami

Jahňacia polievka s knedličkami

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    
Barania polievka s fazuľou

Barania polievka s fazuľou

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    

Aktuálne | Katalóg firiem | Mapy | Doprava | Email | Žena | Magazín | Automix | Lepšie bývanie | Kultúra | Bulvár | Referáty | Blogy | Menu | Počasie | Reality | Slovníky | Zľavy | Súťaže | Pohladnice

centrumholdings.com | O nás | Voľné miesta | Kontakty | Centrum.sk

Copyright © 2014 centrumholdings.com - všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.