Cestovina s originálnou rajčinovou omáčkou

Cestovina s originálnou rajčinovou omáčkou
čas prípravy do .
náročnosť receptu    
počet porcií4
822hodnotení
4z5
Hodnotiť

Ingrediencie

  • 230 g čerstvého špenátu
  • 340 g cestovín (kolienka)
  • strúhaný syr
  • 600 g rajčín
  • 1 lyžička olivového oleja
  • 1 cibuľa
  • 4 posekané strúčiky cesnaku
  • 1 zväzoček tymiánu
  • šalvie a majoránky
  • soľ a korenie

Postup

Na olej dáme posekanú cibuľu s cesnakom, podusíme ich, potom pridáme pokrájané rajčiny a jemne ich roztlačíme. Bylinky zviažeme a vložíme do omáčky, ktorú pomaly dusíme. Po rozvarení rajčín vyberieme bylinky a omáčku prepasírujeme. Cestoviny uvaríme v slanej vode ako zvyčajne, hneď po scedení prelejeme omáčkou. Podávame s čerstvým špenátom, alebo šalátom, na cestovinu nastrúhame syr.
Pridaj recept

Tipy a triky do kuchyne

  • Vyprážané mäso je krehké, keď na obaľovanie použijeme čerstvú strúhanku, ktorá nepije toľko tuku ako stará.
  • Mäso ochránime pred muchami, keď ho obložíme vrstvou cibule.
  • Pečeň je chutnejšia, keď ju pred úpravou necháte namočenú v mlieku.
  • Nové zemiaky sa ľahko čistia, keď ich najprv namočíme do slanej vody.
  • Rozrezaný citrón uchováme tak, že ho reznou plochou položíme na tanierik a dáme do chladničky.
Čítajte viac »

Viac podobných receptov

Motýliky so syrovou omáčkou

Motýliky so syrovou omáčkou

čas prípravydo 30 min.
náročnosť receptu    
Makaróny so syrovou omáčkou a bylinkami

Makaróny so syrovou omáčkou a bylinkami

čas prípravydo 15 min.
náročnosť receptu    
Milánske špagety

Milánske špagety

čas prípravydo 15 min.
náročnosť receptu    

Aktuálne | Katalóg firiem | Mapy | Doprava | Email | Žena | Magazín | Automix | Lepšie bývanie | Kultúra | Bulvár | Referáty | Blogy | Menu | Počasie | Reality | Slovníky | Zľavy | Súťaže | Pohladnice

centrumholdings.com | O nás | Voľné miesta | Kontakty | Centrum.sk

Copyright © 2014 centrumholdings.com - všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.