Černohorský rezeň

Černohorský rezeň
čas prípravy viac ako .
náročnosť receptu    
počet porcií5
1139hodnotení
4z5
Hodnotiť

Ingrediencie

  • 500 g bravčového mäsa zo stehna
  • 2 vajcia
  • 50 g eidamu
  • mlieko
  • zemiak
  • hladká múka
  • soľ a olej.

Postup

Mäso umyjeme a nakrájame na rezne. Tie nasolíme a naklepeme. Mlieko, vajcia, múku a nastrúhaný zemiak zmiešame a v cestíčku obaľujeme pripravené rezne. Keď sú vypražené, posypeme ich bohatou nádielkou strúhaného syru.
Pridaj recept

Tipy a triky do kuchyne

  • Mäso ochránime pred muchami, keď ho obložíme vrstvou cibule.
  • Rezne z mäsa  pred úpravou naklepeme, aby sa uvoľnili svalové vlákna, čím mäso skôr zmäkne. Mäso nakrájané na rezne na okrajoch nakrojíme, aby sa pri tepelnom spracovaní nekrútilo.
  • Pečeň solíme na konci varenia, inak nám stvrdne.
  • Varené mäso, ktoré je určené na studené misy, musíme najprv nechať vychladnúť vo vlastnej šťave, nebude suché a bude mať dobrú chuť.
  • Živé ryby udržujeme jeden až dva dni vo vani v čistej vode, ktorú často miešame, aby sa lepšie okysličovala. Ryby nekŕmime.
Čítajte viac »

Viac podobných receptov

Milánska špecialita

Milánska špecialita

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    
Metropolitan hovädzí steak

Metropolitan hovädzí steak

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    
Majoránová pečená kačica

Majoránová pečená kačica

čas prípravyviac ako 45 min.
náročnosť receptu    

Aktuálne | Katalóg firiem | Mapy | Doprava | Email | Žena | Magazín | Automix | Lepšie bývanie | Kultúra | Bulvár | Referáty | Blogy | Menu | Počasie | Slovníky | Zľavy | Súťaže | Pohladnice

centrumholdings.sk | O nás | Voľné miesta | Kontakty | Centrum.sk

Copyright © 2015 centrumholdings.sk - všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.