Borisove hrianky s volským okom

Borisove hrianky s volským okom
čas prípravy do .
náročnosť receptu    
počet porcií2
1286hodnotení
4z5
Hodnotiť

Ingrediencie

  • 2 krajce chleba
  • 1 strúčik cesnaku
  • 2 trojuholníky taveného syra
  • 2 vajíčka
  • 1 PL horčice
  • nakrájaná cibuľa

Postup

Krajce chleba opečieme na oleji, potrieme cesnakom a taveným syrom, pridáme trochu horčice a nakrájanej cibule. Vajcia usmažíme na volské oká, položíme na chlieb a podávame.
Pridaj recept

Tipy a triky do kuchyne

  • Nikdy neupravujte staré, popučené huby, a v chladničke ich odložte najviac na jeden deň!
  • Karfiol ostane pri varení biely, ak do vody, v ktorej sa varí, pridáme pár kvapiek citrónovej šťavy alebo lyžicu mlieka.
  • Kypriaci prášok pri pečení múčnikov vždy najskôr dobre rozmiešame s múkou, aby sa múčnik upiekol rovnomerne.
  • Ak chcete, aby šampiňóny zostali biele, pokvapkajte ich citrónom.
  • Nové zemiaky sa ľahko čistia, keď ich najprv namočíme do slanej vody.
Čítajte viac »

Viac podobných receptov

Špekačky v lístkovom ceste

Špekačky v lístkovom ceste

čas prípravydo 45 min.
náročnosť receptu    
Škvarková natierka

Škvarková natierka

čas prípravydo 15 min.
náročnosť receptu    
Parížsky šalát

Parížsky šalát

čas prípravydo 15 min.
náročnosť receptu    

Aktuálne | Katalóg firiem | Mapy | Doprava | Email | Žena | Magazín | Automix | Lepšie bývanie | Kultúra | Bulvár | Referáty | Blogy | Menu | Počasie | Slovníky | Súťaže | Pohladnice

www.newsandmedia.sk | O nás | Pomoc | Voľné miesta | Kontakty | Centrum.sk

Copyright © 2016 News and Media Holding, a.s. - všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.